Kontakta oss


Kontakta oss för juridisk rådgivning

Advokatfirman Bosten har lång erfarenhet av juridisk rådgivning och hjälper privatpersoner och företag inom ett flertal olika verksamhetsområden. Vi kan vara ditt juridiska biträde i frågor om fastighetsrätt, bostadsrätt, köprätt, äktenskapsrätt, arvsrätt, skadeståndsrätt, försäkringsrätt eller hantverkstvister och byggjuridik.

Vi hjälper våra klienter lösa tvister med hantverkare, entreprenörer och försäkringsbolag. Vi kan vara ditt juridiska biträde vid äktenskapsrättsliga frågor. Vid köp eller försäljning av fastigheter finns vi här för att ge dig juridisk rådgivning och för att undvika att problem uppstår.

Vid första kontakt lyssnar vi till våra klienters problemställning. Vi bokar därefter in ett möte på vårt kontor där vi diskuterar ditt ärende närmare. Vårt kontor hittar du på Nybrogatan 34, Östermalm.

Kontakta oss om du är i behov av juridisk rådgivning inom ett av våra verksamhetsområden. Ring oss på telefon 08-24 24 80 eller skicka mail till advokat@bosten.se, du kan även fylla i vårt kontaktformulär till vänster så kontaktar vi dig inom 24 timmar.Responsiv hemsida levererad av Wiseweb